Sedia menerima tempahan! Email me at: zealouschoc@gmail.com
SYARAT-SYARAT URUSNIAGA DI ZEALOUS CHOC :)
1. Urusniaga di Zealous Choc adalah dalam Ringgit Malaysia (RM) sahaja.
2. Untuk sebarang tempahan coklat, sila rujuk senarai coklat seperti yang tertera di bar sebelah kanan/right side bar screen anda. Kemudian emaikan sebarang pertanyaan tentang sebutharga/tempahan anda kepada zealouschoc@gmail.com.
3. Zealous Choc hanya menjual coklat jenis ‘Milk Chocolate Compound’ iaitu Coklat Gred B, ‘Dark Chocolate’ dan ‘White Chocolate’ sahaja.
4. Bagi tempahan dari sekitar Kuantan, penghantaran adalah percuma. Pembeli juga boleh datang ambil sendiri di kediaman saya di Indera Mahkota, Kuantan.
5. Tempahan selain dari kawasan Kuantan, akan dipos menggunakan poslaju. Harap maklum kos poslaju adalah ditanggung sepenuhnya oleh pembeli.
6. Tempoh bagi sebarang tempahan coklat adalah seperti berikut :
1-100 pcs (1 minggu lebih awal)
101 - 200 (2 minggu lebih awal)
201- 999 (3 minggu lebih awal)
> 1000 pcs (1 bulan lebih awal)
7. Cara pembayaran :
a)50% dari kos keseluruhan tempahan bagi pengesahan penempahan
b) Baki 50% lagi pada hari tempahan dihantar/diambil/dicourier.
8. No akaun pemilik Zealous Choc akan diberi semasa pembayaran hendak dibuat dan sebarang transaksi hendaklah diemailkan kepada zealouschoc@gmail.com sebagai bukti pembayaran.
:: Mix Box untuk hari ini::
-
Salam semua..
lamanya tak bersiaran..skrg ni xsempat betul nak update blog..banyak update
kat fb & insta je..nnt free lawat laa
Fb : My Chocs For You, inst...
Happy New Year 2012
-
Hi to all!
*JBcookies wishes you a wonderful new year 2012!*
May you achieve all your new target and resolutions for the upcoming new
year.
Image from...
Tempahan ~
-
Anda juga boleh membuat tempahan perkataan atau nama untuk semua barangan
yang di pamirkan!!
Untuk setiap perkataan adalah percuma dengan setiap pembelian!! :)
Etienne Aigner Tasha Ivory Crossbody Satchel
-
This Tasha satchel is an amazing satchel made out of lightweight nylon
fabric with PVC trim.
This bag has shiny gold hardware for added glam.
The front f...
Hantaran tema HIJAU ~
-
*...rombongan meminang di depan mata, bawa sekali dulang hias berbunga...*
Tempahan hantaran dengan tema HIJAU ini adalah tempahan daripada Kak
Norlin, Che...
Classic Red Velvet Cake
-
Learn how to make my family’s recipe for Classic Red Velvet Cake. It’s
truly a southern classic with homestyle pecan-cream cheese frosting. Get
the step-by...
How to Make a Shoe Box Cake Decoration
-
This is a neat little method for making shoe boxes, which look great in
piles on top of fashion-inspired cakes or as cupcake decorations. They can
be mad...
Sugar Cookies
-
Sugar cookies are my families favorite thing to make. We try to make them
for every occasion you can think of. My daughter and I are getting requests
for ...
-
Salam dan Hi semua.
PJJ KEK AISKRIM KACANG MERAH sekarang ada offer yer.
RM49 sahaja
Untuk ahli kelab Online RM40 sahaja.
Normal price untuk PJJ ni iala...
Candy Buffet Package 2019 JB
-
Dah lama tak update blog ni...mulai 2019 kami membuat perubahan dengan
menukar jenis dessert untuk candy buffet. Jika tahun- tahun sebelum ini
pakej candy ...
Chocolate Peanut Butter Reese’s Cupcakes
-
Moist chocolate cupcakes with fluffy peanut butter frosting, all finished
off with chocolate fudge ganache drizzled on top and chunks of real Reese’s
peanu...
Biskut Raya Berhias
-
Cantik dan sedapnya VANILLA BUTTER COOKIES RAYA BERHIAS! to order whatsapp
ke 0192504221. pick up location section 7 bandar baru bangi ( stock terhad)
Flo...
Jom Rasa Kek Viral
-
Assalamualaikum
Alhamdulillah, hajat saya nak belajar cara menyediakan kek yang sedap
dengan kos yang sangat sederhana akhirnya tercapai juga. Saya bergu...
Red Velvet Cheese Tart
-
Assalamualaikum
Antara cheese tart yang laris buat masa kini adalah Red Velvet Nutella
Cheese Tart.
Dengan keenakan cream cheese yang manis, caramel yan...
Kelas coklat hantaran...
-
Salam semua... dah lama sy tak update blog setelah blog kita hilang dari
pandangan.. huhu.. sedih dengar... dah dpt semula.. bersyukur pada Allah..
x san...
Fall Porch - Major Struggle
-
So one big major struggle I've had in this new house (which is very minor
on the any scale of home decorating) is that fall colors simply do not
work. I'v...
Lala Sos Tiram Mahsuri Sebening Bayu Petang
-
Resepi ini sangat istimewa kerana kali ni saya menggunakan Sos Tiram jenama
Mahsuri
Lala Sos Tiram Mahsuri Sebening Bayu Petang
Bahan-bahan
Lala 300...
Lemon tart (lemon curd filling)
-
This tart is my favourite coz I like things zingy and lemony. You can use
the Rich tart dough from my previous recipe. Blind-bake the tart shell for
15 ...
New PIE (khusus JABODETABEK)
-
NEW Pie!!
Rayakan momen spesial Anda (ulang tahun, perayaan, baby born, welcome home,
dll) dengan PIE spesial dari Coklatku. Cobain yuk, krn me...
Close Order For a While…
-
To all beloved customer… mohon maaf bangett yaa.. krn kondisinyg belum
memungkinkan berjualan kue lagi, sementara waktu mommy cakes jogja masih
tutup order...
Income From House
-
Just can not believe it! If I'm not mistaken, I je Distribute new admittance
to a couple of commissions Jobdirumah 4 days ago, nie first. Total commissions ...
kelas 11 mei
-
as salam
kelas demo kek kontinental
red velvet, carrot walnut & snowy cheese cake
pada : 11hb Mei
masa : 10.30am
fee : RM180
... add: tmn harmoni 2..no 25,...
Tempahan Nasi Lemak Area Penang
-
Assalammualaikun dan salam sejahtera. Saya mengambil tempahan nasi lemak
untuk sekitar area Butterworth, Seberang Perai dan Pulau Pinang (Penang).
Nasi Le...
Tres Leches Lemon Cake
-
Tres Leches Lemon Cake
It's nice to end a meal with a slice of cake, a BIG slice. I think I have
had too much of those fudgy and dense cakes. A few days...
Salam Ramadhan Al Mubarak
-
Assalamualaikum wbt...
Walaupun arini da masuk hari ke 7, rasanya belum terlambat utk mengucapkan
Selamat Berpuasa kpd semua sahabat2 blogger, kastemer2 yg...
Baby Girl Cupcakes
-
Baby one month cupcakes kemasan 1 dan 2 cupcakes, Packing sudah include
pita dan name tag..suka bangeet sama pita kotak2 ini.. ilang sudah pegel2
bikinin b...
0 comments:
Post a Comment